Deze website maakt gebruik van cookies. We gebruiken cookies om het bezoek aan de website te analyseren en om onze communicatie te verbeteren.

Bevrijden van opgesloten liftpassagiers voor VvE's [e-learning]

Theorie via e-learning, praktijktraining bij uw lift(en)

Duur
e-learningmodule: ca, 2 uur; praktijkgedeelte: ca. 1,5 uur voor 1 lift
Groepsgrootte
Praktijkdeel: max. 4 personen
Investering
vraag een vrijblijvende offerte aan

Algemeen

Als een lift dienst weigert, kan dat tot irritatie of paniekreacties leiden. Dan wilt u als VvE’er de opgesloten liftpassagiers zo snel mogelijk helpen. Maar dat kan alleen als u bevoegd bent. De training ‘Bevrijden van opgesloten liftpassagiers voor VvE’s’ biedt u belangrijke basiskennis en serieuze praktijkoefeningen om opgesloten bewoners veilig en snel uit de lift te bevrijden.

Theorie via e-learning
De training biedt u de theoretische kennis via e-learning. U leert de stof op een voor u geschikt moment in uw eigen tempo. Tussentijds uitloggen is geen probleem: het systeem registreert waar u bent gebleven. Het theoriegedeelte bestaat uit 7 lessen die met tussentoetsen worden afgesloten. Aan het eind van alle lessen maakt u een eindtoets.

  • Handig! Als extra bonus krijgt uw VvE de module ‘Het beheer van uw lift’ cadeau. Als eigenaar wilt u dat uw liften betrouwbaar functioneren en lang meegaan. Daarbij dient u te voldoen aan de wettelijke verplichtingen die bij het bezit van een lift horen. Om deze doelen te bereiken heeft LiftAcademy een E-learning module ontwikkeld. Kennis en inzicht zijn immers noodzakelijk voor optimaal beheer.

Oefenen in de praktijk
Slaagt u voor de eindtoets, dan neemt u deel aan het praktijkgedeelte. U oefent dan op de lift in uw flat of appartementengebouw. Een betere praktijkles bestaat er niet. Bij voldoende resultaat ontvangt u niet alleen een bevrijderspas en een certificaat met een geldigheid van twee jaar, maar ook een handige lijst met lifttips speciaal voor VvE’s.

Doelgroep

  • VvE-bestuurders
  • VvE-leden

Inhoud

  • algemene lifttechniek (e-learning)
  • gevaren bij werken in/om/met liften (e-learning)
  • bevrijden, de theorie (e-learning)
  • praktische oefeningen
  • bonusmodule: de onderhoudsstaat van liften

Inloggen leeromgeving