Deze website maakt gebruik van cookies. We gebruiken cookies om het bezoek aan de website te analyseren en om onze communicatie te verbeteren.

LiftAcademy hervat trainingen vanaf 2 juni – wat u moet weten

Vanaf 2 juni hervat LiftAcademy de trainingen. Daarbij houden we ons uiteraard aan de anderhalve meter afstand en de andere richtlijnen van het RIVM en de rijksoverheid. Wat houdt dit in voor u als klant?

Theorie: liefst via e-learning

De trainingen van LiftAcademy bestaan uit twee onderdelen: het theoriegedeelte en het praktijkgedeelte. De theorie bieden we zowel klassikaal als via e-learning aan. Vanuit gezondheidsoogpunt gaat onze voorkeur tijdelijk uit naar e-learning. Zo beschermen wij de gezondheid van u, uw medewerkers en onze trainers het beste.

Gaat uw voorkeur uit naar een klassikale training op locatie? Dan vragen we u om te zorgen voor een lesruimte die groot genoeg is om aan de anderhalvemetermaatregel te voldoen. Wij checken dit vooraf met u.

Praktijkgedeelte duurt tot half uur langer

Om het certificaat te behalen, is het belangrijk dat elke cursist het praktijkgedeelte met goed gevolg afsluit. Tijdens het praktijkgedeelte hanteren wij uiteraard de richtlijnen van het RIVM en de rijksoverheid. De trainingen kunnen wel wat langer duren, omdat wij de groep zo nodig kort opsplitsen bij de lift. Houd rekening met een kwartier tot een half uur extra tijd.

Onze trainers beschikken over reinigingsmiddelen, afzettape en handschoenen. De aangeraakte materialen, zoals drukknoppen, remlichter en ontgrendelsleutel, worden gereinigd na iedere cursist.

Verkoudheid- of griepklachten? Kom niet naar de training

Heeft u (lichte) gezondheidsklachten zoals verkoudheid, een loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, benauwdheid en/of koorts? Kom dan niet naar de training, maar meld u af via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 82 90 27 08. Zo zorgen wij samen voor een veilige leeromgeving.

Heeft u vragen?

Voor vragen kunt u ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 82 90 27 08. Door het thuiswerken van onze binnendienst kan de beantwoording soms wat langer op zich laten wachten. Wij vragen hiervoor uw begrip.