Deze website maakt gebruik van cookies. We gebruiken cookies om het bezoek aan de website te analyseren en om onze communicatie te verbeteren.

ROC Leiden: “Goed voorbereid om liftpassagiers te bevrijden”

ROC Leiden: “Goed voorbereid om liftpassagiers te bevrijden”

Lesley van den Hoogenband is technisch medewerker bij ROC Leiden. Hij is het aanspreekpunt voor zowel de liftmonteur als de liftcameramonteur die op onderhoudsbasis regelmatig in en om de zes liften van het ROC werken. Lesley volgde een gecombineerde training ‘veilig werken rondom liften’ en ‘bevrijden van opgesloten passagiers’ van LiftAcademy.

Bevrijden zonder angst

“Ik wilde met een zelfverzekerd gevoel in geval van nood de lift kunnen bedienen. Het is een gevaarlijk apparaat en je moet weten hoe je daar veilig mee omgaat. Ik weet nu van de hoed en de rand, en durf zonder angst eventueel opgesloten passagiers te bevrijden.”

Professionele uitleg

“Ik vond de training boven verwachting goed en een hele leuke ervaring bovendien. Het is geen korte snelle cursus. Alles wordt goed en professioneel uitgelegd. Een mooie combi van theorie en praktijk, waarbij de praktijkoefeningen het belangrijkst zijn.”

Inloggen leeromgeving

Chat via WhatsApp!