Deze website maakt gebruik van cookies. We gebruiken cookies om het bezoek aan de website te analyseren en om onze communicatie te verbeteren.

Win een LiftAcademy-verjaarsdagstaart!

We zijn er best een beetje trots op. Want dit jaar bestaat LiftAcademy maar liefst vijftien jaar. Dat laten we natuurlijk niet zomaar voorbijgaan. Daarom geven we vijf overheerlijke LiftAcademy-slagroomtaarten weg aan onze klanten. Doe mee met de quiz hieronder. 

Een stukje geschiedenis

Begonnen we in 2008 met slechts enkele cursisten, nu verzorgen we maar liefst 900 trainingen per jaar voor zo'n 5300 cursisten! Dit betekent dat zo’n 10.000 Nederlanders veilig passagiers kunnen bevrijden en/of veilig kunnen werken rondom de lift. Een grote stap voorwaarts in de groei van LiftAcademy vormde de introductie van de e-learningmodules.

Quiz: maak kans op taart

Viert u vijftien jaar LiftAcademy met ons mee? Beantwoord onderstaande vraag vóór 30 april 2023 en maak kans op een LiftAcademy-taart. De vijf deelnemers die het dichtst bij de juiste datum zitten, krijgen de taart. Bij meer dan vijf kandidaten met het juiste antwoord, gaan we over tot een verloting.

 

Vraag

Sinds wanneer biedt LiftAcademy trainingen aan via e-learning?

Uw gegevens
Powered by BreezingForms