Deze website maakt gebruik van cookies. We gebruiken cookies om het bezoek aan de website te analyseren en om onze communicatie te verbeteren.

Zien we u bij de VvE Belang informatiebijeenkomsten of tijdens de Schoonmaakvakdagen?

Een lift is pas echt veilig als je er veilig mee omgaat. En het bestijgen van een dak voor werkzaamheden klinkt vrij risicoloos, maar het valgevaar ligt altijd op de loer. Wij bij LiftAcademy vinden het als veiligheidsopleiders daarom belangrijk om de kennis over het veilig omgaan met liften en over het veilig werken op hoogte met Nederland te delen. Dat doen we de komende maanden tijdens de VvE Belang-bijeenkomsten en de Schoonmaakvakdagen. 

Lees meer

Trainer Marco Scheid: “Vastzitten is geen prettige ervaring. Zorgen dat mensen er snel uit kunnen wel!”

Als iemand vastzit in de lift, kun je natuurlijk wachten tot de liftmonteur komt. Maar je kunt ook zelf in actie komen. Daarom kiezen steeds meer organisaties ervoor om eigen medewerkers te laten opleiden tot liftbevrijder. LiftAcademy merkt dat. Daarom hebben we ons trainersteam verder uitgebreid: Marco Scheid gaat zijn werk als liftinspecteur combineren met de rol van trainer bij LiftAcademy. Met name cursisten in het zuiden des lands zullen hem bij onze trainingen tegenkomen.

Lees meer

LIFTACADEMY INTRODUCEERT UNIEKE APP BIJ TRAINING ‘VEILIG WERKEN RONDOM LIFTEN’

Geen onhandige checklists of pasjes, maar een slimme app voor op je smartphone. Wie de training ‘Veilig werken rondom liften’ van LiftAcademy met goed gevolg afsluit, krijgt nu toegang tot de unieke instructieapp voor iPhone of Android. Die geeft stap voor stap aan op welke veiligheidspunten de cursist moet letten bij het betreden van de liftschacht of -machinekamer. Met deze digitale geheugensteun houdt LiftAcademy de lesstof graag levend.

Lees meer

Inloggen leeromgeving

Chat via WhatsApp!